PhysioTools-kuvasto pilatesohjaajille

PhysioTools screenshot

PhysioToolsilla luot helposti yksilölliset harjoitusohjelmat ohjattavillesi tai rakennat tuntikokonaisuuden. Terveysverkon pilatesliikekuvasto, jonka ovat luoneet suomalaiset pilateskouluttajat ja -ammattilaiset (mm. Heikki Lempiäinen, Marianne Kyrklund, Heidi Saarelma), sisältää yli 400 kuvallista pilatesliikettä ohjeineen!

Terveysverkon kuvastoa ei voi hankkia muualta tai liittää olemassa olevaan PhysioTools-lisenssiin. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia muita PhysioTools-tuotteita, vaan tämä on koko paketti. PhysioToolsia käytetään nettiselaimella, joten se ei ole riippuvainen käyttöjärjestelmästäsi. Kuvastoa voi käyttää myös tabletilla tai älypuhelimella.

Terveysverkon pilatesliikekuvaston sisältö

Kuvastossa on kattavasti liikkeitä kolmessa eri vaikeusasteessa: aloittelijat, keskitaso ja edistyneet. Pilateksen olennaiset pienvälineet on huomioitu. Voit suodattaa kuvia kätevästi vaikeuasteen, alkuasennon ja välineen perusteella. Liikkeet:

 • Kolme eritasoista matto-malliohjelmaa
 • Mattoliikkeet (ilman välineitä): 98 liikettä
 • Pieni pallo: 92 liikettä
 • Pilatesrengas: 91 liikettä
 • Pilatesrulla: 66 liikettä
 • Vastuskuminauha: 55 liikettä
 • Klassinen repertuaari: 37 liikettä

Hinta: 99 € + ALV / vuosi (122,76 € sis. ALV)

Hinta sisältää koko liikekuvaston sekä kaikki tulevat päivitykset. Et tarvitse erillistä PhysioTools-lisenssiä. Kokeile viikko ilmaiseksi – Voit perua tilauksen ensimmäisen 7 päivän aikana PhysioTools-tunnusten saamisesta, ennen kuin maksat laskun (14pv maksuaika)!

“Olen käyttänyt kuvastoa sen ilmestymisestä asti. Jako aloittelijat, keskitaso ja edistyneet helpottaa harjoitusten valintaa. Kuvastot etenevät loogisesti. Tekstiä voi muuttaa paremmin asiakkaalleen sopivaksi.

Teen sekä yksilöllisiä ohjeita, että ohjelmia ryhmilleni kotiharjoitteluun. Kuvasto sopii loistavasti kaikkien pilatesohjaajien käyttöön.”
– Erja Kouri, PhysioPilates-ohjaaja

PhysioTools malliliikkeet kuva

Ohjeita ja oikoteitä

PhysioToolsin tilaaminen
Lisenssin uusiminen (vanha asiakas)
Esimerkki Terveysverkon kuvastolla luodusta harjoitusohjelmasta (PDF)
PhysioTools-kirjautumislinkki (jos sinulla on jo tunnukset)

Jäikö jokin epäselväksi? Kysy lisää sähköpostitse samu.kyrklund@terveysverkko.fi. Vastaamme tyypillisesti 2 arkipäivän kuluessa.

Terveysverkon Physiotools-kuvaston tilaaminen

Uusi asiakas, 1 vuoden lisenssi

 1. Rekisteröinti (täytä alla olevat tiedot ohjeiden mukaan)
 2. Saat rekisteröitymisvahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, tyypillisesti 1-2 arkipäivän kuluessa.
 3. Saat sähköpostiisi ohjeistusta, PhysioTools-tunnukset ja laskun 14 päivän maksuajalla. Voit aloittaa PhysioToolsin käytön. Jos haluat perua tilauksen, on se tehtävä 7 päivän kuluessa lisenssin aktivoinnista.

Rekisteröinti:

Täytä kaikki pyydetyt kohdat. PhysioTools-tunnuksesi tehdään sinulle automaattisesti. Lisenssi on henkilökohtainen, jonka vuoksi on tärkeä syöttää oikeat henkilötiedot. Lisenssin jakaminen useamman käyttäjän kesken on kielletty ja johtaa käyttöoikeuden menettämiseen.

Tarkista tietojen oikeinkirjoitus. Käyttäjän tietoja voi rekisteröitymisen jälkeen muuttaa vain ottamalla yhteyttä sähköpostitse: samu.kyrklund@terveysverkko.fi. Käyttäjän nimi ja yrityksen tiedot näkyvät harjoitusohjelman tulosteessa.

  Rekisteröintitiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia. Oikea ja toimiva email-osoite on tärkeä.  Yrityksen / toimipisteen tiedot

  Täytä tarvittaessa.


  Laskutustiedot

  Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Lasku lähetetään PDF-tiedostona emailitse lisenssin tilaajalle, joka lähettää laskun tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.


  Muut tiedot

  Haluan lisenssin käyttöön aikasintaan seuraavasta päivämäärästä. Oletuksena (jos jätät kentän tyhjäksi) lisenssi aktivoidaan mahdollisimman nopeasti (1-2 arkipäivässä).

  Tilaa vuoden lisenssi hintaan 99 € + ALV (122,76 € sis. ALV) klikkaamalla "Lähetä". Saat automaattisen vahvistuksen emailiisi. Käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian, tyypillisesti kahden arkipäivän sisällä. Sinulla on 7vrk aikaa perua tilaus veloituksetta, alkaen lisenssin aktivointipäivästä.

  Saatamme lähettää sinulle markkinointisähköpostia PhysioTools-kuvastoon liittyen. Postin määrä on hyvin vähäistä ja voit kieltää sen minkä vain viestin yhteydessä.

  Lue tietosuojaseloste.


  Terveysverkon PhysioTools-lisenssin uusiminen

  Jos sinulla on jo Terveysverkon PhysioTools-kuvaston lisenssi ja haluat uusia tilauksen, voit täyttää oheisen lomakkeen.

   Rekisteröintitiedot

   Nämä tiedot ovat pakollisia. Oikea ja toimiva email-osoite on tärkeä.   Laskutustiedot

   Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Lasku lähetetään PDF-tiedostona emailitse lisenssin tilaajalle, joka lähettää laskun tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.


   Tilaa vuoden jatkolisenssi hintaan 99 € + ALV (122,76 € sis. ALV) klikkaamalla "Lähetä". Saat automaattisen vahvistuksen emailiisi. Käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian, tyypillisesti kahden arkipäivän sisällä. Jos vanhaa lisenssiäsi on vielä jäljellä, alkaa uusi vuoden lisenssi vasta sen päätyttyä.

   Lue tietosuojaseloste.

   Rolex Replica