Yritys

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy on Samu Kyrklundin perustama yritys, joka järjestää fysioterapia ja liikunta-alan koulutuksia ja tapahtumia.  FIHF Oy:n päätuotteina ovat pilatesohjaajakoulutukset ja fysioterapeuteille räätälöity personal trainer koulutus, PhysioTrainer.

FIHF Oy:n toimintafilosofiana on tuottaa laadukasta, viimeisimmät tutkimustulokset huomioivaa terveys- ja liikunta-alan ohjaajakoulutusta alan ammattilaisille sekä tarjota kuluttajille monipuolisesti kehon hyvinvointia edistävää liikuntaa, liikuntavälineitä sekä terveysinformaatiota.

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin vuonna 1986 perustama terveysalan yritys, jonka ydintoimintana on fysioterapeuttien kouluttaminen PhysioPilates-pilatesohjaajiksi sekä pilatesohjaajien jatkokouluttaminen. Koulutuksia järjestetään yhteistyössä FIHF Oy:n kanssa, joka vastaa koulutuksien käytännönjärjestelyistä. Terveysliikuntainstituutin toimintaan kuuluu myös liikuntapalveluita, ykstyistunteja ja -luentoja,  yksityinen PhysioTools-pilatesliikekuvasto, sekä erikoislääkäripalveluita (tuki- ja liikuntaelinongelmat ja kivunhoito). Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Yrityksen erikoislääkäripalveluista vastaa Nils Kyrklund