Yritys

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin vuonna 1986 perustama terveysalan yritys, jonka ydintoiminta nykyään on fysioterapeuttien kouluttaminen PhysioPilates-pilatesohjaajiksi sekä pilatesohjaajien jatkokouluttaminen. Yrityksen toimintaan kuuluu myös liikuntapalveluita, ykstyistunteja ja -luentoja, terveysliikunta-alan tapahtumia, yksityinen PhysioTools-pilatesliikekuvasto, Terveysverkko-sivusto sekä erikoislääkäripalveluita (tuki- ja liikuntaelinongelmat ja kivunhoito). Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toimipisteessä on pilatesstudio.

Yrityksen erikoislääkäripalveluista vastaa Nils Kyrklund Lääkärikeskus Aavassa (Tapiola) sekä Terveystalossa (Myyrmäki).

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy on Samu Kyrklundin perustama itsenäinen yritys, joka järjestää koulutuksia ja tapahtumia Terveysliikuntainstituutin kanssa yhteistyössä. FIHF Oy:n päävastuulla koulutustarjonnassa ovat kuntosali ja personal trainer puolelle suunnatut koulutukset ja osa tapahtumista. FIHF Oy:n päätuotteena on fysioterapeuteille räätälöity personal trainer koulutus, PhysioTrainer.

FIHF Oy:ssä työskentelee vakituisesti myös Joonas Lahtiharju, joka avustaa yrityksen päivittäisissä toimistotöissä, tietotekniikassa, Terveysverkko.fi-sivustossa, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, koulutusmateriaalien taitossa, koulutusjärjestelyissä yms.

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy:n ja FIHF Oy:n toimintafilosofiana on tuottaa laadukasta, viimeisimmät tutkimustulokset huomioivaa terveys- ja liikunta-alan ohjaajakoulutusta alan ammattilaisille sekä tarjota kuluttajille monipuolisesti kehon hyvinvointia edistävää liikuntaa, liikuntavälineitä sekä terveysinformaatiota.