Pilates-ohjaajakoulutus, personal trainer -koulutus ja ravintovalmentaja

Pilatesohjaaja-, trainer- ja valmentajakoulutukset ovat laajempia kokonaisuuksia, jotka suoritettuaan koulutettu saa oikeuden käyttää tuotteen nimeä ja logoa. Jos etsit lyhyempiä täydennyskoulutuksia, löydät ne täältä

PilatesHealth-ohjaajakoulutus

PilatesHealth Logo 200pxPilatesHealth-ohjaajakoulus on Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä laaja pilatesohjaajakoulutus. PilatesHealth-ohjaajakoulutus on suunnattu liikunta-alan ammattilaisille ja kehonhuollosta kiinnostuneille, joilla on jonkin verran kokemusta pilateksesta.

Lue lisää, katso koulutusten ajankohdat ja hae koulutukseen: PilatesHealth.

Personal trainer -koulutus: PhysioTrainer

PhysioTrainer – personal trainer -koulutus fysioterapeuteille. koulutuksen on kehittänyt moniammatillinen työryhmä kolmen yrityksen yhteistyössä. PhysioTrainer tavaramerkki on rekisteröity ja suojattu vuoden 2013 alussa. Koulutus on alusta pitäen fysioterapeuteille räätälöity ja se pitää sisällään 12 lähiopetuspäivää.

Koulutuksen rakenne on luotu European Health and Fitness Association (EHFA) standardien pohjalta (PersonalTrainer, EQF fitness level 4). Koulutus on suomenkielinen. PhysioTrainer -kouluttajina toimii useampia henkilöitä, jotka pitävät luennot ja workshopit eri aiheista. Lue lisää, katso koulutusten ajankohdat ja hae koulutukseen: PhysioTrainer.

FIHF Ravintovalmentaja -koulutus

Personal trainereille, PhysioTrainereille, fysioterapeuteille sekä muille liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu ravitsemuskoulutus. Ravitsemuksen perusteiden hallinta on koulutuksen esitietovaatimuksena. Koulutus koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta, jotka pitävät sisällään yhteensä 6 lähiopetuspäivää. Kouluttjina ovat: Patrik Borg, Timo Haikarainen ja Reijo Laatikainen. Lue lisää, katso koulutusten ajankohdat ja hae koulutukseen: FIHF Ravintovalmentaja.

Aikaisemmat koulutukset: PhysioFit ja SeniorFit

PhysioFit on ryhmäliikuntamuoto, joka sopii kaikenkuntoisille. Tunneilla harjoiteltavat liikkeet ovat tehokkaita ja selkeitä perusliikkeitä. Huolellisesti valittu musiikki inspiroi liikkumaan ja tukee liikkeiden suorittamista. Pienryhmää ohjaa PhysioFit-koulutuksen käynyt fysioterapeutti. PhysioFit-ohjaajakoulutusta ei tällä hetkellä järjestetä.

SeniorFit on senioreille suunnattua terveysliikuntaa, joka voi olla tanssiliikuntaa (SeniorZemba), kuntosali-/puistoharjoittelua, voimakävelyä, tasapainoharjoittelua, ChairGym-tuolijumppaa tai Seniori Tai Chi -terveysliikuntaa. SeniorFit tunteja pitävät SeniorFit-ohjaajakoulutuksen käyneet ohjaajat, jotka tuntevat ikääntymisen fysiologian ja pystyvät huomioimaan ikääntyneiden yleisimmät sairaudet liikuntaryhmissä ja kuntosallilla. SeniorFit-ohjaajakoulutusta ei tällä hetkellä järjestetä.

Rolex Replica