PilatesHealth Pilates-ohjaajakoulutus

PilatesHealth-ohjaajakoulutus kuva

PilatesHealth Pilates-ohjaajakoulutus on liikunta- ja terveysalan ammattilaisille sekä kehonhallinnasta kiinnostuneille suunnattu Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä laaja pilatesohjaajakoulutus.

Mitä on PilatesHealth?

PilatesHealth logo

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. PilatesHealth-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. Tunnille tuleva asiakas voi luottaa olevansa ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa, jolla on takanaan laaja PilatesHealth-ohjaajakoulutus, ja joka osaa ohjata pilatesliikkeet oikeappisesti ja turvallisesti.  PilatesHealth-tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta.

PilatesHealth-harjoittelun pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Voit etsiä paikkakuntasi PilatesHealth-ohjaajia Terveysverkon ohjaajarekisteristä. PilatesHealth® on rekisteröity tavaramerkki.

PilatesHealth-ohjaajakoulutus

PilatesHealth-ohjaajakoulutus on liikunta-alan ammattilaisille suunnattu laaja pilatatesohjaajakoulutus, joka antaa valmiudet yksilö- ja ryhmäohjaukseen pilateksen matto-ohjelmasta. Koulutus on jaettu kolmeen tasoon ja koostuu yhteensä 21 lähiopetuspäivästä. Jokaiseen tasoon kuuluu myös itsenäistä harjoittelua. PilatesHealth-nimikkeen sekä valmiuden ohjata alkeispilatestunteja saa, kun on suorittanut hyväksytysti ensimmäisen tason.

Koulutuksen käytyäsi saat PilatesHealth-lisenssin suoraan käyttöösi, eikä sen käyttöön liity mitään lisenssimaksuja.

Tapani kuva

”Uskon pilateksen olevan jatkossa erittäin tärkeä osa yrityksemme liiketoimintaa”

LUE TAPANIN TARINA

Suvi kuva

Pilatesohjaajaksi – ”En olisi uskonut mille matkalle se minut viekään!”

LUE SUVIN TARINA

 

Lisätietoja koulutuksesta.


Rolex Replica