PilatesHealth Pilates-ohjaajakoulutus

PilatesHealth Pilates-ohjaajakoulutus on liikunta- ja terveysalan ammattilaisille sekä kehonhallinnasta kiinnostuneille suunnattu Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä laaja pilatesohjaajakoulutus.

Seuraava PilatesHealth ohjaajakoulutus:
1. lähiopetusjakso: 19.-21.1.2024
2. lähiopetusjakso: 8.-10.3.2024
3. lähiopetusjakso: 19.-21.4.2024
(Early bird hinta: 1790€ sis. alv)
Hae koulututukseen

Oletko fysioterapeutti? Katso fysiotereapeuteille räätälöity PhysioPilates-koulutus!

UUTTA:
2023: Pilatesohjaaja ja fysioterapeutti Hanna Kanerva toiseksi pääkouluttajaksi (Minna Määtän lisäksi). Hanna kouluttaa 1 tasolla ja jatkotasolla toukokuusta 2023 alkaen.

2022: Koulutusmateriaaliin lisätty 24 kpl pilatestunti-videoita itseopiskelua varten. Pilatestunnit ohjataan koulutuksessa.
2021: Uusi kouluttaja: Pilatesohjaaja ja fysioterapeutti Riku Virtanen tuli mukaan neljänneksi kouluttajaksi jatkotasolle. Rikun aiheina ovat mm. selkäkipuisen asiakkaan pilatesharjoittelu ja tuki- ja liikuntaelinsairairauksien huomioiminen harjoittelussa.

Mitä on PilatesHealth?

PilatesHealth logo

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. PilatesHealth-tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. Tunnille tuleva asiakas voi luottaa olevansa ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa, jolla on takanaan laaja PilatesHealth-ohjaajakoulutus, ja joka osaa ohjata pilatesliikkeet oikeappisesti ja turvallisesti.  PilatesHealth-tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta.

PilatesHealth-harjoittelun pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit kehittävät voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Voit etsiä paikkakuntasi PilatesHealth-ohjaajia Terveysverkon ohjaajarekisteristä. PilatesHealth® on rekisteröity tavaramerkki.

PilatesHealth-ohjaajakoulutus

PilatesHealth-ohjaajakoulutus on liikunta-alan ammattilaisille suunnattu laaja pilatatesohjaajakoulutus, joka antaa valmiudet yksilö- ja ryhmäohjaukseen pilateksen matto-ohjelmasta. Koulutus on jaettu kolmeen tasoon ja koostuu yhteensä 21 lähiopetuspäivästä. Jokaiseen tasoon kuuluu myös itsenäistä harjoittelua. PilatesHealth-nimikkeen sekä valmiuden ohjata alkeispilatestunteja saa, kun on suorittanut hyväksytysti ensimmäisen tason.

Koulutuksen käytyäsi saat PilatesHealth-lisenssin suoraan käyttöösi, eikä sen käyttöön liity mitään lisenssimaksuja.

Tapani kuva

”Uskon pilateksen olevan jatkossa erittäin tärkeä osa yrityksemme liiketoimintaa”

LUE TAPANIN TARINA

Suvi kuva

Pilatesohjaajaksi – ”En olisi uskonut mille matkalle se minut viekään!”

LUE SUVIN TARINA

 

Lisätietoja koulutuksesta.


Rolex Replica