PhysioTrainer-koulutus

Kenelle: Fysioterapeuteille, ft-opiskelijoille
Laajuus: 12 lähiopetuspäivää
Ajankohta: 13.-15.9.2019 / 25.-27.10.2019 / 22.-24.11.2019 / 10.-12.1.2020
Paikka: Otahalli, Espoo
Hinta: 2190 € (sis. ALV, koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun)

PhysioTrainer – fysioterapeuteille räätälöity Personal Trainer –koulutus. Koulutus sopii sinulle, jos pyrkimyksenäsi on työllistyä helpommin alalla, kehittää itseäsi nykyisessä työnkuvassa tai haluat lisäansioita muun työn ohella. Nautit uusista haasteista ja toisaalta haluat auttaa ihmisiä kohti terveempää arkea. Haluat kehittää monipuolisempia fysioterapiapalveluita tai sinulla on unelma omasta yrityksestä sekä itsesi työllistämisestä.

Maria kuva

Halusin olla se personal trainer, jolle tullaan vahvan osaamisen vuoksi

LUE MARIAN TARINA

Valmennusnäkökulmasta sisältö oli täysi 10. Tykkäsin ryhmästä paljon ja opin varmaan enemmän, kuin fyssarikoulussa ikinä!

★ ★ ★ ★ ★

Palautekyselyn perusteella syksyn 2018 PhysioTrainer-kurssi sai 4,6/5 tähteä ja 100% kurssilaisista suosittelisi koulutusta tuttavilleen. Lue koulutuspalautteita.

Koulutuksen sisältö

PhysioTrainer koulutuksen sisältö on luotu EHFA (European Health and Fitness Association) Personal Trainer (EQF fitness level 4) vaatimuksiin perustuen. PhysioTrainer -koulutukseen kuuluu 12 lähiopetuspäivää. Koulutus on normaalia PT-koulutusta lyhyempi koska osa EHFA vaatimuksista katsotaan hyväksiluetuksi fysioterapiatutkinnon myötä. Toisaalta PhysioTrainer-koulutus sisältää joitain fysioterapian erityisaiheita, joita EHFA:n vaatimukset eivät sisällä. Lähiopetuspäiviä tukee laaja itseopiskelumateriaali sekä harjoitustehtävät. Koulutuksen aikana suoritetaan myös harjoitusvalmennus, jota käydään läpi yhdessä muun kurssin kanssa. Teorian ja käytännön lisenssikokeet pidetään koulutuksen lopussa.

Keskeiset aihealueet:

  • PhysioTrainerin rooli ja työnkuva
  • Toiminnallinen anatomia
  • Valmennusoppi ja fyysisen suorituskyvyn osatekijät
  • Kuntosaliharjoittelu
  • Ravitsemus
  • Motivoiva valmennus ja elämäntapamuutos
  • Erityisaiheet – fysioterapia mukana valmennuksessa
  • Markkinointi ja myynti fysioterapeutin näkökulmasta
  • Lisenssikokeet, tehtävät, harjoitusvalmennus

Lue lisää PhysioTrainer-koulutuksen sisällöstä, PhysioTraining-konseptista, eduista, huippukouluttajistamme yms!