Marianne Kyrklund

Kouuttaja Marianne Kyrklund

PhysioPilates-kouluttaja, fysioterapeutti, erikoislääkintävoimistelija, Master of Public Health, terveystieteiden maisteri.

Marianne Kyrklund on kokenut fysioterapia-alan asiantuntija sekä kouluttaja. Hän on toiminut useita vuosia Suomen Kuntourheiluliiton kouluttajana, toiminut asiantuntijana mm. Sosiaali- ja terveysministeriön Terveysliikunnan edistäminen -työyhteisössä ja Terveysliikunnan paikalliset suositukset -työryhmissä. Hänellä on myös järjestökokemusta. Marianne Kyrklund kehitti 27 vuotta sitten FysioKimpan ja on toiminut kouluttajana noin 4500 fysioterapeutille.

Terveysliikuntainstituutin toimitusjohtajan työn ohella hän käy edelleen pitämässä PhysioFit-kursseja sekä fysioterapiaopiskelijoille että jo valmistuneille fysioterapeuteille, vaikka pääpaino koulutuspuolella onkin viime vuosina ollut hänen kehittämässään fysioterapeuteille suunnatussa PhysioPilates-koulutuksessa.

Vuonna 2003 Suomen Latu myönsi Marianne Kyrklundille Vuoden Liikuttaja –tunnustuksen ”ansiokkaasta terveysliikunnan edistämisestä, FysioKimppa-liikuntatuotteen kehittämisestä ja yrittäjyydestä”.

Suomen Fysioterapeutit ry ja Suomen Tempur Oy valitsivat Mariannen Vuoden Fysioterapeutiksi 2011. Vuoden Fysioterapeutiksi etsittiin henkilöä, joka toimii aktiivisena fysioterapia-alan asiantuntijana, tekee alan asiantuntijuutta tunnetuksi ja myös kehittää omaa ammattitaitoaan. Marianne on ollut vetovastuussa monien suurten terveysliikuntatapahtumien mm. Kunnon laiva –risteilyt sekä Pilatesconference järjestelyistä.

Marianne tunnetaan myös kirjoittajana. Vuonna 2003 julkaistiin kirja ”Virtaa Naisen arkeen. Keho kuntoon täsmäohjein.” Hän on toiminut asiantuntijana Hyvä terveys -lehdessä. Hän kirjoittaa säännöllisesti terveysliikunnasta Kunto & Terveys –lehteen.

Vuosina 1996-2000 Marianne oli Työfysioterapeuttiyhdistyksen hallituksen jäsen sekä vuosina 2000-2004 Suomen Osteoporoosiyhdistyksen hallituksen jäsen. Suomen Naisyhdistyksen hallituksen jäsen Marianne on ollut vuodesta 2010 lähtien.

Marianne Kyrklundin sydäntä lähellä on Friskis&Svettis urheiluseuratoiminta. Hän on Helsingin Friskis&Svettis –urheiluseuran perustajajäsen, seuran kouluttaja sekä ohjaaja jo 20 vuoden ajan. Vapaa-aikana Marianne lukee mielellään sekä käy teatterissa. Hän on perustanut vuonna 2005 kirjallisuuspiirin, joka toimii aktiivisesti sekä on mukana Iidat teatteritoiminnassa.

Mariannen motto: ”Liikunta on elämän voimavara, mutta ei elämisen päämäärä.”


Rolex Replica