Tietopankin ja liikeohjeiden käyttöehdot

Tutustu seuraaviin ehtoihin ennen Terveysverkko.fi-sivuston tietopankin ja liikeohjeiden käyttämistä. Terveysverkko.fi tarjoaa tietopankin ja liikeohjeiden sisällön seuraavien ehtojen ja ilmoituksien mukaisesti. Terveysverkko.fi pidättää oikeudet muuttaa, korvata tai poistaa näitä ehtoja.

1. Palveluiden sisältö on tarkoitettu yleisinformaatioksi liikuntaharjoittelun aloittamiseen liittyvistä asioista. Palvelun sisältö ei ole, eikä sitä pidä tulkita lääketieteelliseksi ohjeeksi, diagnoosiksi, tai välineeksi diagnoosin tekemiseen, joka korvaisi ammattihenkilöstön antaman ohjeen.

2. Terveysverkko.fi:n sisältö on suunniteltu noudattamaan hyvää suomalaista hoitokäytäntöä.

3. Tähän verkkopalveluun sisältyvät asiatiedot saattavat sisältää mielipide- ja koulukuntaeroja sekä painovirheitä. Myös tuote- tai palvelutiedoissa voi olla poikkeamia senhetkiseen tarjontaan nähden tai painovirheitä. Verkkosivulle sisältyviä tietoja muutetaan ajoittain. Terveysverkko.fi voivat tehdä muutoksia tälle verkkosivulle niin halutessaan.

4. Tämä verkkopalvelu sisältää linkkejä muiden kuin Terveysverkko.fi verkkosivuille. Linkit on tarkoitettu täydentämään tämän verkkopalvelun sisältöä. Linkkien ja sisältöjen toimivuudessa ilmenevistä puutteista ole yhteydessä emailitse: samu.kyrklund@terveysverkko.fi.

5. Terveysverkko.fi ei ole vastuussa vahingoista, joita käyttäjälle saattaa syntyä tämän tietopankin tai liikeohjeiden informaation hyödyntämisestä, ellei kuluttajansuojalaissa tai muissa kuluttajaa koskevissa laeissa ja määräyksissä ole toisin määrätty. Tietopankin ja liikeohjeiden hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

6. Sanna Porma (Tietopankki) ja muut artikkelien tai liikeohjeiden yhteydessä mainitut henkilöt ovat tuottaneet tämän tietopankin sisällön ja heillä on tekijänoikeuslain mukaiset yksinoikeudet tietopankin ja liikeohjeiden sisältöön. Mikäli Terveysverkko.fi:n ulkopuolinen asiantuntija on osallistunut sisällön tuotantoon, on tekijä mainittu joko artikkelissa tai lähdeluettelossa.

7. Mikäli sinulla on kysyttävää tietopankin ehdoista, ota yhteyttä emailitse: samu.kyrklund@terveysverkko.fi.

Copyright

Copyright © FIHF Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. FIHF Oy omistaa kaikki oikeudet Terveysverkko.fi tietopankin sisältöön. Terveysverkko.fi tietopankki -palvelun tietojen julkaiseminen ja edelleen levittäminen sekä kopiointi muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty. FIHF Oy pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä lopettaa se ilman erillistä ilmoitusta etu- tai jälkikäteen.

Rolex Replica