Reformer-laitepilateskoulutus

Kenelle: Pilatesohjaajille (minimissään PhysioPilates / PilatesHealth taso I tai vastaava pilatesohjaajakoulutus)
Laajuus: 6 lähiopetuspäivää
Ajankohta: 5.-6.4.2024 / 26.4.-27.4.2024 / 24.-25.5.2024
Paikka: Pikku-Huopalahti, Helsinki
Hinta: 1690 € (sis. ALV ja koulutusmateriaalin)

Reformer-koulutus kuvaLaitepilates tehostaa harjoittelua ja avaa pilatesmaailmaa aivan uudella tavalla. Laitepilates on Suomessa kasvava trendi, mutta maailmalla se on alusta asti ollut keskeinen osa pilatesta! Reformer-koulutus onkin erittäin suositeltava jatkokoulutus kaikille mattopilateksen taitaville pilatesohjaajille.

Koulutuksen sisältö

Reformer-koulutus perehdyttää opiskelijan keskeiseen laitemateriaaliin klassisin ja modernein variaatioin perustasosta vaativampaan jatkotasoon. Koulutus järjestetään kolmena kahden päivän opetusjaksona. Opetus tapahtuu pienryhmässä oman tekemisen ja kokemisen kautta. Koulutukseen sisältyy tuhti liikemateriaalipankki, jonka avulla on helppo rakentaa asiakaslähtöisiä, monipuolisia ja yksilöllisiä tuntirakenteita niin yksityis- kuin ryhmäohjauskäyttöön. Koulutus sisältää liikeanalyysiä, reformer-ohjauksen historiaa ja käsitteitä, opetusharjoittelutuokioita- ja keskusteluja sekä tuntirakenteiden suunnitteluohjeistusta pienryhmässä. Koulutus on avoin kaikille pilatesohjaajille, jotka ovat käyneet minimissään jonkin pilatesohjaajan peruskoulutuksen (klassinen repertuaari ilman välineitä), esimerkiksi PhysioPilates tai PilatesHealth (vähintään taso I), mutta myös muut pilatesohjaajakoulutukset käyvät. Omasta Reformer-harjoittelusta, -tuntemuksesta ja -kokemuksesta on osallistujille hyötyä.

Taustatietoa reformerista

Reformer on pilateslaitteista käytetyimpiä ja monipuolisimpia. Sen teho ja vaikutukset perustuvat pyörillä kehikon päällä liukuvaan kelkkaan ja vaiheittain tiukentuvaan pehmeään jousivastukseen. Reformer-laite mahdollistaa erilaiset veto- ja työntöliikkeet kaikkiin suuntiin. Keskivartalon tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi se on hyvä apuväline jalkaterän, jalan, lonkkien, käsivarsien ja hartiarenkaan lihastasapainon sekä liikkuvuuden ylläpidossa.

Pilateslaitteista Reformer on ainoa, jonka käyttöön on olemassa laaja klassista mattorepertuaaria vastaava klassinen Reformer-repertuaari perus-, keski- ja jatkotason variaatioineen. Klassisen repertuaarin lisäksi käytössä on myös laaja moderni harjoitevalikoima. Hyvässä ohjauksessa laite soveltuu yksilöohjauksen lisäksi mainiosti myös pienryhmäopetukseen.

Terveysverkon Reformer-koulutus järjestetään nyt toista kertaa. Edellinen Reformer-koulutus sai huippupalautteen. Lue koulutuspalautteita täältä.

Kouluttaja:PilatesHealth-kouluttaja, pilatesohjaaja, tanssi- ja liiketerapeutti Heikki Lempiäinen

Lisätietoja Reformer-laitepilateskoulutuksesta.

Rolex Replica