Yritys

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin vuonna 1986 perustama terveysalan yritys, jonka ydintoiminta nykyään on fysioterapeuttien kouluttaminen PhysioPilates-pilatesohjaajiksi sekä pilatesohjaajien jatkokouluttaminen. Yrityksen toimintaan kuuluu myös liikuntapalveluita, ykstyistunteja ja -luentoja, terveysliikunta-alan tapahtumia, yksityinen PhysioTools-pilatesliikekuvasto, Terveysverkko-sivusto sekä erikoislääkäripalveluita (tuki- ja liikuntaelinongelmat ja kivunhoito). Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toimipisteessä on pilatesstudio.

Yrityksen erikoislääkäripalveluista vastaa Nils Kyrklund Lääkärikeskus Aavassa (Tapiola) sekä Terveystalossa (Myyrmäki). Yrityksessä työskentelee vakituisesti myös Joonas Lahtiharju, joka huolehtii yrityksen päivittäisistä toimistotöistä, tietotekniikasta, markkinoinnista, koulutusmateriaalien taitosta yms.

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy

FIHF – Finnish Institute of Health and Fitness Oy on Samu Kyrklundin perustama itsenäinen yritys, joka järjestää koulutuksia ja tapahtumia Terveysliikuntainstituutin kanssa yhteistyössä. FIHF Oy:n päävastuulla koulutustarjonnassa ovat kuntosali ja personal trainer puolelle suunnatut koulutukset ja osa tapahtumista. FIHF Oy:n päätuotteena on fysioterapeuteille räätälöity personal trainer koulutus, PhysioTrainer.

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy:n ja FIHF Oy:n toimintafilosofiana on tuottaa laadukasta, viimeisimmät tutkimustulokset huomioivaa terveys- ja liikunta-alan ohjaajakoulutusta alan ammattilaisille sekä tarjota kuluttajille monipuolisesti kehon hyvinvointia edistävää liikuntaa, liikuntavälineitä sekä terveysinformaatiota.