Ravintovalmentaja-koulutus – FIHF Ravintovalmentaja

Ravinovalmentaja-koulutus kuva

Koulutus on suunnattu personal trainereille, PhysioTrainereille, fysioterapeuteille sekä muille liikunta- ja terveysalan ammattilaisille. Ravitsemuksen perusteiden hallinta on koulutuksen esitietovaatimuksena. Tältä sivustolta löydät lisätietoa koulutuksesta. Mikäli etsit itsellesi koulutuksen käynyttä FIHF Ravintovalmentajaa, löydät heidät paikkakunnittain täältä.

Seuraava koulutus ja hakeminen

FIHF Ravintovalmentaja -koulutus Espoossa:

Seuraavan koulutuksen ajankohta ei ole vielä selvillä. Jos haluat tiedon heti, kun asia selviää, jätä yhteystietosi.

”Ainutlaatuinen ravitsemuskoulutus Suomessa, jonka jokaisen luennon pitää huippuasiantuntija. Patrik, Timo ja Reijo ovat kaikki arvostettuja luennoitsijoita, joita usein pyydetään yksittäin eri tapahtumiin pääluennoitsijoiksi. Koulutuksen erityinen vahvuus on tarjota kolmen gurun hieman erilaista lähestymistapaa ravitsemusasioihin, minkä perusteella kurssilainen voi rakentaa oman ravintovalmennusfilosiansa”

Kouluttajat

FIHF Ravintovalmentaja koulutuksen jokaisen ravitsemusluennon pitää yksi kolmesta huippuasiantuntijasta: Patrik Borg, Timo Haikarainen ja Reijo Laatikainen. Klikkaa kouluttajaa lukeaksesi lisää.

Mikäli koulutus kiinnostaa, jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle koulutuksen tarkemman sisältökuvauksen.


Pääsyvaatimukset: Ravitsemuksen perusteiden hallinta ennen koulutuksen aloitusta.
(Esim. PT-koulutuksessa käsitellyt asiat)
Sähköinen ennakkomateriaalina jaetaan kertausta varten ennen koulutusta.

Suositukset ja palautteet

PT-Antti-Rossi_FIHF Ravintovalmentaja
”Pitkän linjan personal trainer ja terveysalan ammattilainen, Antti Rossi, kommentoi koulutus facebookissa tuhansille seuraajilleen mm. seuraavasti:

” Yksi parhaimmista koulutuskokonaisuuksista, johon olen osallistunut, opetuksen ja sisällön puolesta!”
——
”Aloitin viime vuonna FIHF-Ravintovalmentaja opinnot ja nyt viikonlopun istuin taas Suomen terveysliikuntainstituutin järjestämässä koulutuksessa saamassa lisää työkaluja suoraan Suomen huipulta: Patrik Borgilta! (Pöperoproffa, läskimyytinmurtajat jne..)

Edellisillä jaksoilla opetuksesta ovat Patrikin lisäksi vastanneet Suomen parhaimmistoa Reijo Laatikainen ja toinen kova Pt Timo Haikarainen!

Täytyypä sanoa viikonlopusta, että aivan jäätävän hyvää tietoa ja osaamista tuli ravinnosta! Kävimme läpi muun muassa ravintopsykologiaa, syömishäiriöitä, säästöliekkiä, joustavaa syömistä jne. Sekä toimintamalleja ja työvälineitä kaikkiin tilanteisiin…

Tätä varten juuri opiskelen jatkuvasti lisää! Saa tukea omalle tekemiselleen, että tekee niitä oikeita ja hyviä asioita ihmisten parhaaksi sekä tietysti myös aina oppii uutta…

Muita palautteita viimeisimmistä koulutuksista:

”Tosi hyvä koulutus! Vastasi hienosti odotuksia!”
”10/10 Tunne että olen itsekin valinnut oikeanlaisen lähestymistavan, joka on lähellä Patrikin ajatuksia, vahvistui ja sain paljon uusia ajatuksia.”
”Kivasti luennoitsijat tasapainottivat toisiaan, samaa asiaa eri näkökulmista!
”Kouluttajat innostavia huippuasiantuntijoita, asiat pohjautuvat tieteelliseen tutkimukseen jota täydentävät omat kokemukset. Asiakastapaukset opettavaisia! Kiitos! 10/10”
”Kokonaisuus hyvä ja monipuolinen, esimerkit konkretisoivat teoriaa 9,5/10”
”Kiitos, loistava koulutus. Eri näkökulmat tuo syvyyttä!”

Lue myös koulutuksesta kirjoitettu artikkeli:
Laadukasta ravintovalmennusta tutkittuun tietoon perustuen

Koulutukseen kuuluu

Koulutus UUTUUS! – Ravitsemus-työkirja nyt osa koulutusmateriaalia!
Työkirjan saavat käyttöönsä kaikki koulutuksen käyneet FIHF Ravintolavalmentajat asiakkailleen jaettavaksi. Työkirjaan annetaan täydet muokkaus-/painatusoikeudet. Taitto on tehty sellaiseen muotoon, että muokkaus onnistuu kotikoneilla ja tekstejä, kuvia tai kokonaisia osioita on helppo muokata, poistaa tai lisätä. Alkuperäiseen 28-sivuiseen oppaaseen kuuluu jo nyt kymmeniä täydentäviä lisäosioita sähköisessä muodossa, jotka voidaan lisätä työkirjaan ja tehdä siitä täydellinen juuri omalle asiakkaalle.

Ravinovalmentaja Ravitsemus-työkirja kuva
Koulutuksen hintaan kuuluu: Laaja materiaalikansio, joka pitää sisällään kaikki luentokalvot (luentokalvot jaetaan lisäksi myös sähköisessä muodossa). Ravitsemustyökirjan muokattava versio ja pääsy työkirjan lisäosioihin. Kaikilla koulutustauoilla on saatavilla kahvia, teetä, hedelmiä sekä pientä purtavaa. Kurssilaiset saavat majoitusalennusta läheisestä Radisson Blu hotellista.

Muuta infoa

Lähiopetusjaksojen kellonajat : Pe klo 10-18 ja la klo 9-16. 
Suoritteet: Koulutukseen kuuluu mm. harjoitusasiakastyö ja toisella lähiopetusjaksolla suoritettava välitentti (case asiakkaiden ruokapäiväkirjojen analysointi). Loppukoe suoritetaan vasta koulutuksen jälkeen verkkomuotoisesti omalla ajalla. Loppukokeen tekoon on aikaa 3. viikkoa viimeisen lähiopetusjakson jälkeen. Valmistuneet Ravintovalmentajat saavat käyttöönsä FIHF Ravintovalmentaja lisenssin ja logon käyttöoikeuden. Erillisiä lisenssimaksuja ei ole.

Kysy lisää Ravintovalmentaja-koulutuksesta: Yhteydenotto.

Voimmeko auttaa?