Ravintovalmentaja-koulutus – FIHF Ravintovalmentaja

Ravinovalmentaja-koulutus kuva

Personal trainereille, PhysioTrainereille, fysioterapeuteille sekä muille liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu koulutus. Ravitsemuksen perusteiden hallinta on koulutuksen esitietovaatimuksena.

Seuraava FIHF Ravintovalmentaja -koulutus Espoossa:
3.-4.11.2017  / 1.-2.12.2017 /  26.-27.1.2018

1. lähiopetusjakso: pe-la 3.-4.11.2017 (Timo Haikarainen/ Patrik Borg)
2. lähiopetusjakso: pe-la 1.-2.12.2017 (Reijo Laatikainen /Patrik Borg)
3. lähiopetusjakso: pe-la 26.-27.1.2018 (Timo Haikarainen/ Patrik Borg)

Paikka: Otahalli, Espoo
Hinta: 1121€+alv   (1390€ sis. alv)

”Ainutlaatuinen ravitsemuskoulutus Suomessa, jonka jokaisen luennon pitää huippuasiantuntija. Patrik, Timo ja Reijo ovat kaikki arvostettuja luennoitsijoita, joita usein pyydetään yksittäin eri tapahtumiin pääluennoitsijoiksi. Koulutuksen erityinen vahvuus on tarjota kolmen gurun hieman erilaista lähestymistapaa ravitsemusasioihin, minkä perusteella kurssilainen voi rakentaa oman ravintovalmennusfilosiansa”

Kouluttajat

FIHF Ravintovalmentaja koulutuksen jokaisen ravitsemusluennon pitää yksi kolmesta huippuasiantuntijasta: Patrik Borg, Timo Haikarainen ja Reijo Laatikainen. Klikkaa kouluttajaa lukeaksesi lisää.

Mikäli koulutus kiinnostaa, jätä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle koulutuksen tarkemman sisältökuvauksen.


Pääsyvaatimukset: Ravitsemuksen perusteiden hallinta ennen koulutuksen aloitusta.
(Esim. PT-koulutuksessa käsitellyt asiat)
Sähköinen ennakkomateriaalina jaetaan kertausta varten ennen koulutusta.

Lue koulutuksesta kirjoitettu artikkeli:
Laadukasta ravintovalmennusta tutkittuun tietoon perustuen

Koulutus UUTUUS! – Ravitsemus-työkirja nyt osa koulutusmateriaalia!
Työkirjan saavat käyttöönsä kaikki koulutuksen käyneet FIHF Ravintolavalmentajat asiakkailleen jaettavaksi. Työkirjaan annetaan täydet muokkaus-/painatusoikeudet. Taitto on tehty sellaiseen muotoon, että muokkaus onnistuu kotikoneilla ja tekstejä, kuvia tai kokonaisia osioita on helppo muokata, poistaa tai lisätä. Alkuperäiseen 28-sivuiseen oppaaseen kuuluu jo nyt kymmeniä täydentäviä lisäosioita sähköisessä muodossa, jotka voidaan lisätä työkirjaan ja tehdä siitä täydellinen juuri omalle asiakkaalle.

Ravinovalmentaja Ravitsemus-työkirja kuva
Koulutuksen hintaan kuuluu: Laaja materiaalikansio, joka pitää sisällään kaikki luentokalvot (luentokalvot jaetaan lisäksi myös sähköisessä muodossa). Ravitsemustyökirjan muokattava versio ja pääsy työkirjan lisäosioihin. Kaikilla koulutustauoilla on saatavilla kahvia, teetä, hedelmiä sekä pientä purtavaa. Kurssilaiset saavat majoitusalennusta läheisestä Radisson Blu hotellista.

Lähiopetusjaksojen kellonajat : Pe klo 10-18 ja la klo 9-16.  (Huom. poikkeus 4.11.2017 la klo 11-18.)
Suoritteet: Koulutukseen kuuluu mm. harjoitusasiakastyö ja toisella lähiopetusjaksolla suoritettava välitentti (case asiakkaiden ruokapäiväkirjojen analysointi). Loppukoe suoritetaan vasta koulutuksen jälkeen verkkomuotoisesti omalla ajalla. Loppukokeen tekoon on aikaa 3. viikkoa viimeisen lähiopetusjakson jälkeen. Valmistuneet Ravintovalmentajat saavat käyttöönsä FIHF Ravintovalmentaja lisenssin ja logon käyttöoikeuden. Erillisiä lisenssimaksuja ei ole.

Lisätietoja koulutuksesta:
samu@fihf.fi /
Samu Kyrklund: 050-5950925