PhysioTools-kuvasto pilatesohjaajille

Terveysverkko PhysioTools screenshot

PhysioToolsilla luot helposti yksilölliset harjoitusohjelmat ohjattavillesi. Suomen
Terveysliikuntainstituutin pilatesliikekuvasto, jonka ovat luoneet suomalaiset pilateskouluttajat ja -ammattilaiset (mm. Heikki Lempiäinen, Marianne Kyrklund, Heidi Saarelma), sisältää yli 400 kuvallista pilatesliikettä ohjeineen!

Terveysverkon kuvasto on toteutettu Private Publisher -versiona, eli sitä ei voi hankkia muualta tai liittää olemassa olevaan PhysioTools-lisenssiin. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia muita PhysioTools-tuotteita, vaan tämä on koko paketti. PhysioToolsia käytetään nettiselaimella, joten se ei ole riippuvainen käyttöjärjestelmästäsi.

Päivitys 24.1.2018: PhysioTools on tammikuussa 2018 päivittänyt ulkoasuaan ja mm. hakutoimintoaan merkittävästi. Tämän sivun kuvakaappauksia ja ohjeistuksia ei ole vielä päivitetty. Ne päivitetään samassa yhteydessä, kun itse kuvastoon tehdään päivitys tulevina viikkoina.

Hinta: 99 € + ALV / vuosi (122,76 € sis. ALV)

Kokeile viikko ilmaiseksi – voit perua tilauksen 7pv ajan veloituksetta!

Kuvasto sisältää:

  • Kolme eritasoista matto-malliohjelmaa
  • Pilateksen klassinen repertuaari: 37 liikettä
  • Pilates-mattokuvasto: 92 liikettä
  • Pilates-pallokuvasto: 92 liikettä
  • Pilates-rengaskuvasto: 91 liikettä
  • Pilates-rullakuvasto: 66 liikettä
  • Pilates-vastuskuminauhakuvasto: 54 liikettä

Hinta sisältää koko liikekuvaston sekä kaikki tulevat päivitykset. Et tarvitse erillistä PhysioTools-lisenssiä. Ilmainen kokeilu: Voit perua tilauksen ensimmäisen 7 päivän aikana PhysioTools-tunnusten saamisesta, ennen kuin maksat laskun (14pv maksuaika).

PhysioTools on siirtynyt mobiiliaikakauteen PT Momentum sovelluksellaan, jonka saa Applen App Storesta tai Googlen Play Storesta. PT Momentum välittää harjoitteet suoraan asiakkaan mobiililaitteeseen ja innostaa tekemään harjoitteet täsmällisesti. Lue lisää.

Tilaaminen (uusi asiakas)
Lisenssin uusiminen (vanha asiakas)
PhysioTools-harjoitusohjelman luominen: kuvallinen esimerkki
PhysioToolsilla luotu demo-harjoitusohjelma (variaatioita yhdestä liikkeestä)
Terveysverkko PhysioTools -esite, tulostettava PDF
PhysioTools-kirjautumislinkki (jos sinulla on jo tunnukset)

“Olen käyttänyt kuvastoa sen ilmestymisestä asti. Jako aloittelijat, keskitaso ja edistyneet helpottaa harjoitusten valintaa. Kuvastot etenevät loogisesti. Tekstiä voi muuttaa paremmin asiakkaalleen sopivaksi.

Teen sekä yksilöllisiä ohjeita, että ohjelmia ryhmilleni kotiharjoitteluun. Kuvasto sopii loistavasti kaikkien pilatesohjaajien käyttöön.”
– Erja Kouri, PhysioPilates-ohjaaja

Terveysverkko PhysioTools malliliike kuvaJäikö jokin epäselväksi? Kysy lisää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse toimisto@terveysverkko.fi. Vastaamme tyypillisesti 2 arkipäivän kuluessa.

Terveysverkon Physiotools-kuvaston tilaaminen

Uusi asiakas, 1 vuoden lisenssi

  1. Rekisteröinti (täytä alla olevat tiedot ohjeiden mukaan)
  2. Saat rekisteröitymisvahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, tyypillisesti 1-2 arkipäivän kuluessa.
  3. Saat sähköpostiisi ohjeistusta, PhysioTools-tunnukset ja laskun 14 päivän maksuajalla. Voit aloittaa PhysioToolsin käytön. Jos haluat perua tilauksen, on se tehtävä 7 päivän kuluessa lisenssin aktivoinnista.

Rekisteröinti:

Täytä kaikki pyydetyt kohdat. PhysioTools-tunnuksesi tehdään sinulle automaattisesti. Voit myöhemmin vaihtaa salasanan PhysioToolsin ”Koti”-välilehdeltä oikeassa yläkulmassa: vaihda salasana ja käyttäjäasetukset. Lisenssi on henkilökohtainen, jonka vuoksi on tärkeä syöttää oikeat henkilötiedot. Lisenssin jakaminen useamman käyttäjän kesken on kielletty ja johtaa käyttöoikeuden menettämiseen.

Tarkista tietojen oikeinkirjoitus. Käyttäjän tietoja voi rekisteröitymisen jälkeen muuttaa vain ottamalla yhteyttä sähköpostitse: toimisto@terveysverkko.fi. Käyttäjän nimi ja yrityksen tiedot näkyvät harjoitusohjelman tulosteessa.

Rekisteröintitiedot

Nämä tiedot ovat pakollisia. Oikea ja toimiva email-osoite on tärkeä.Yrityksen / toimipisteen tiedot

Täytä tarvittaessa.


Laskutustiedot

Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Lasku lähetetään PDF-tiedostona emailitse lisenssin tilaajalle, joka lähettää laskun tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.


Muut tiedot

Haluan lisenssin käyttöön aikasintaan seuraavasta päivämäärästä. Oletuksena (jos jätät kentän tyhjäksi) lisenssi aktivoidaan mahdollisimman nopeasti (1-2 arkipäivässä).

Tilaa vuoden lisenssi hintaan 99 € + ALV (122,76 € sis. ALV) klikkaamalla "Lähetä". Saat automaattisen vahvistuksen emailiisi. Käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian, tyypillisesti kahden arkipäivän sisällä. Sinulla on 7vrk aikaa perua tilaus veloituksetta, alkaen lisenssin aktivointipäivästä.


Terveysverkon PhysioTools-lisenssin uusiminen

Jos sinulla on jo Terveysverkon PhysioTools-kuvaston lisenssi ja haluat uusia tilauksen, voit täyttää oheisen lomakkeen.

Rekisteröintitiedot

Nämä tiedot ovat pakollisia. Oikea ja toimiva email-osoite on tärkeä.Laskutustiedot

Nämä tiedot ovat pakollisia. Huom. Lasku lähetetään PDF-tiedostona emailitse lisenssin tilaajalle, joka lähettää laskun tarvittaessa eteenpäin maksavalle taholle.


Tilaa vuoden jatkolisenssi hintaan 99 € + ALV (122,76 € sis. ALV) klikkaamalla "Lähetä". Saat automaattisen vahvistuksen emailiisi. Käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian, tyypillisesti kahden arkipäivän sisällä. Jos vanhaa lisenssiäsi on vielä jäljellä, alkaa uusi vuoden lisenssi vasta sen päätyttyä.