Reformer-laitepilateskoulutus

Kenelle: Pilatesohjaajille
Laajuus: 6 lähiopetuspäivää
Ajankohta: 18.5.-20.5. ja 15.-17.6.2018
Paikka: Pikku-Huopalahti, Helsinki
Hinta: 1590 € (sis. ALV, koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun)

Reformer-koulutus kuvaSuomen Terveysliikuntainstituutin kuusipäiväinen reformer-koulutus perehdyttää opiskelijan keskeiseen laitemateriaaliin klassisin ja modernein variaatioin perustasosta vaativampaan jatkotasoon. Opetus tapahtuu pienryhmässä oman tekemisen ja kokemisen kautta. Koulutukseen sisältyy tuhti liikemateriaalipankki, jonka avulla on helppo rakentaa asiakaslähtöisiä, monipuolisia ja yksilöllisiä tuntirakenteita niin yksityis- kuin ryhmäohjauskäyttöön. Koulutus sisältää liikeanalyysiä, reformer-ohjauksen historiaa ja käsitteitä, opetusharjoittelutuokioita- ja keskusteluja sekä tuntirakenteiden suunnitteluohjeistusta pienryhmässä. Koulutus on avoin kaikille pilatesohjaajille. Omasta reformer-harjoittelusta, -tuntemuksesta ja -kokemuksesta on osallistujille hyötyä.

Taustatietoa reformerista

Reformeri on pilateslaitteista käytetyimpiä ja monipuolisimpia. Sen teho ja vaikutukset perustuvat pyörillä kehikon päällä liukuvaan kelkkaan ja vaiheittain tiukentuvaan pehmeään jousivastukseen. Reformer-laite mahdollistaa erilaiset veto- ja työntöliikkeet kaikkiin suuntiin. Keskivartalon tukilihaksiston vahvistamisen lisäksi se on hyvä apuväline jalkaterän, jalan, lonkkien, käsivarsien ja hartiarenkaan lihastasapainon sekä liikkuvuuden ylläpidossa.

Pilateslaitteista reformeri on ainoa, jonka käyttöön on olemassa laaja klassista mattorepertuaaria vastaava klassinen reformer-repertuaari perus-, keski- ja jatkotason variaatioineen. Klassisen repertuaarin lisäksi käytössä on myös laaja moderni harjoitevalikoima. Hyvässä ohjauksessa laite soveltuu yksilöohjauksen lisäksi mainiosti myös pienryhmäopetukseen.

Kouluttaja: Pilateskouluttaja Heikki Lempiäinen

Lisätietoja Reformer-laitepilateskoulutuksesta.